Destinationsdagens finalpass fullspäckad med lokal kompetens

Destinationsdagen 2023 närmar sig med stormsteg och de sista detaljerna läggs på plats. Programmet bjuder på en rad föreläsare och paneldebatter, men även diskussioner mellan lokala nyckelaktörer inom platsvarumärke och destinationsfrågor. Som en sista del av programmet så kommer vi att fokusera på frågan "Jönköping – hur kan vi bli en attraktivare plats?"

Plats på scen för att komma vidare i denna fråga finns Agne Bengtsson, vd på Elmia och Erik Abramhamsson från Grand Public som bl.a. kommer att prata om hur möten, mässor och evenemang kan påverka stadens attraktivitet.

Helena Nordström från Placebrander kommer för att prata platsmarknadsföring och tillsammans med bl.a. Bengt Mattias Karlsson, stadsarkitekt Jönköpings Kommun, resonerar de kring en stads attraktivitet utifrån såväl en turists som en kommuninvånares perspektiv.

Filip Zezovski Lind, tf kulturchef på Kultur –och Fritidsförvaltningen, samt flera affärsområdeschefer från Destination Jönköping medverkar även i passet.

Med dessa aktörer på scenen utlovas en intressant och fartfylld paneldebatt kring vad som gör en plats attraktiv, hur Jönköping står sig gentemot andra städer och hur vi genom en stark samverkan kan finna nyckeln till att utvecklas och bli en än mer attraktiv plats.