En självklar mötesplats

Vårt mål är att det alltid ska vara lätt att arrangera just ert möte i Jönköping. Med vår expertis om Jönköping och tillgivenhet för staden, hjälper vi er att skräddarsy ett upplägg anpassat för ert kommande möte.

Arrangera ett möte

Arrangera ett evenemang

I Jönköping har vi en passion för evenemang, stora som små. Vill du arrangera ett evenemang i Jönköping, eller har du ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Vi kan hjälpa dig!

Arrangera ett evenemang

Kommunicera Jönköping

Det här är Jönköping i budskap, bild och form. Här hittar du information och material som gestaltar oss som plats och berättar om alla våra styrkor - för den som ska bo, jobba, plugga eller vistas här.

Till Toolboxen

Destinationsdagen | 7/3 2024

Fössta tossdan i mass är inte bara Smålands nationaldag, utan även då vi ses för nätverkande, kunskapsutbyte och massipantåta under Destinationsdagen 2024! Parollen för dagen blir ”Tillsammans skapar vi platsen Jönköping!”. Du kommer väl?

Huvudföreläsare Emanuel Karlsten delar insikter om sociala medier, medan Helena Nordström från Placebrander diskuterar platsvarumärke. Helena kommer att fokusera på Jönköpings utmaningar, styrkor och möjligheter i en diskussion med moderator Jonas Gallneby.

För att komma vidare i hur vi tillsammans kan arbeta för att skapa platsen Jönköping kommer vi sedan bjuda upp ett antal nyckelaktörer för att diskutera tillsammans med Helena och er i publiken olika perspektiv och vilka möjligheter som finns.

Det blir ett spännande samtal med bland annat Katrin Bååth - lokal kreatör och entreprenör, Per-Magnus Söder från Huskvarna Folkets Park, Eskil Lago från IF Hallby och Maja Karlsson - kommunpolis från LPO Södra Vätterbygden.

Läs mer och anmäl dig.

Varmt välkommen!

Nyheter och tips!

Nyheter, trendspaningar och inspiration

Nya EU-lagar påverkar din digitala marknadsföring

Om du använder digital marknadsföring i din verksamhet är det en bra idé att sätta dig in i vad lagarna innebär. Vi ger dig en enkel introduktion och några handfasta tips.

Trapptoner uppträder på Destinationsdagen 2024

Den 7 mars spelar Trapptoner på Destinationsdagen 2024. Trapptoner har varit verksamma sedan 2013 men fick ett rejält uppsving i slutet av 2023 i och med medverkan i såväl Musikhjälpen som Nyhetsmorgon. 

IRONMAN 70.3 Jönköping är världens näst bästa IRONMAN 70.3-tävling

Jönköping utsetts till den näst bästa IRONMAN 70.3-tävlingen i världen samt den tredje bästa cykelbanan i Europa.

Källarklubben som berikar Jönköpings kulturutbud

I restaurang Sofiehofs källare skapas en atmosfär fylld av musik och underhållning. Sofiehof Underjord erbjuder ett spännande komplement till Jönköpings musikscener.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om vad som händer i besöksnäringen i Jönköping