United Spaces

Din bästa coworking i Jönköping hittar du hos United Spaces i Werket, mitt i centrala Jönköping. Här möts du av flexibla kontor, inspirerande arbetsmiljöer och ett community med kreativa och ambitiösa människor. Det enda vi saknar är dig och dina kollegor!

Möteslokal: 12 personer

Boende: Nej

Middagslokal: Nej

Miljöcertifiering: Ja

Webbplats

E-post

Vallgatan 8, 553 16 Jönköping


Vi har mötesrum för alla sammanhang!

Välkommen till United Spaces och alla våra inspirerande mötesrum i Jönköping. Vår filosofi är enkel: att skapa rum där idéer föds, relationer byggs och företag växer. Oavsett om ni är en mindre business på uppgång, ett stort etablerat företag eller frilansare som behöver ett professionellt utrymme för att möta kunder – vi har mötesrum i Jönköping för alla sammanhang!

Vill du ha hjälp med arrangemang eller skräddarsydda lösningar? Hör gärna av dig till oss så gör vi allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för ert möte.

Våra möteslokaler

  • Perennial: Mysigt mötesrum i jordnära, sandiga toner som passar perfekt för både fysiska och digitala möte. Utrustad med TV samt kamera, med kapacitet för 5 personer.
  • Abloom: Ett trevligt mötesrum i gula toner för upp till 5 personer. Passar perfekt för både fysiska och digitala möten. Rummet är utrustat med TV med kamera och whiteboard.
  • Verdant: Vårt största mötesrum med karaktäristiskt tegel som andas Werket. Rummet har en härlig utsikt över Munksjöbron och Kulturhuset Spira. Perfekt för större möten - både fysiska och digitala, maxkapacitet 12 personer. I rummet finns TV med kamera, whiteboard och blädderblock på stativ.
  • Samtalsrum Celestial: Mysigt samtalsrum i rosa toner som passar perfekt för samtal och mindre möten (varför inte en podd-inspelning?) för upp till 3 personer.

Övrig information

  • Catering till mötet? Javisst! Vi erbjuder catering från Carotte med eget bageri i huset. Med andra ord -allt är nybakat! Här finns det något för alla till frukost, lunch och fika!
  • Är ni intresserade av boende i samband med ert möte hjälper vi gärna till att boka rum hos vår hotellpartner Elite Stora Hotellet.
  • Önskar man middag så hjälper våra vänner på Carotte X Werket gärna till. De har helt otroliga mötesytor på Werket.
  • Det finns ett stort antal besöksparkeringsplatser i anslutning till Werket. Per Brahe P-hus, parkering utanför Per Brahe gymnasium och utanför polishuset. Närmaste laddning för elbil är i P-hus Per Brahe.
  • United Spaces ligger cirka 800 meter från Jönköpings Resecentrum.
  • United Spaces har som mål att belasta miljön så lite som möjligt i vårt dagliga arbete, därför lever vi efter Svanens principer i vår verksamhet – Nordens miljömärkning.
United Spaces mötesrum

Möteslokal: 12 personer

Boende: Nej

Middagslokal: Nej

Miljöcertifiering: Ja

Webbplats

E-post

Vallgatan 8, 553 16 Jönköping