Hotel Gyllene Uttern

Strategiskt placerad mellan Sveriges största städer, utanför Jönköping och Gränna, är Gyllene Uttern en perfekt plats för att ses och inspireras. Låt oss ta hand om er konferens, kick-off eller möte.

Möteslokal: 160 personer

Boende: 63 rum

Middagslokal: 160 personer

Miljöcertifiering: Ja

Webbplats

E-post

Gyllene Uttern 1, 563 20 Gränna


Vi skräddarsyr mötet efter era önskemål!

Oavsett hur ni vill att ert möte ska se ut så är vi med från början till slut. Vi har lång erfarenhet av lyckade möten och se till att skapa en upplevelse utifrån era önskemål. Oavsett om det handlar om dagspaket eller helpension.

VI lägger stor vikt på vår mat och erbjuder alltid hembakat och närproducerade råvaror. I restaurangen erbjuder vi svensk husmanskost och har alltid vegetariska samt veganska alternativ på menyn. I våra fikapaket finns det både sött, gott och nyttiga alternativ att välja mellan. Samtliga av våra sovrum och lokaler ligger med utsikt mot Vättern och Visingsö.

Vi ser till att skapa en oförglömlig upplevelse i vår inspirerande miljö. Vi har arbetat fram spännande aktiviteter som ni kan uppleva i närområdet. Vi erbjuder dryckesprovningar vid förfrågan i restaurangen. Eller varför inte boka in en polkagrisbakning hos den intilliggande polkagrisfabriken? Vårt fantastiska läge erbjuder även härliga walk & talks på intilliggande vandringsleder, en golfrunda hos Gränna golf och äppelsafari på Rudenstams äppelodlingar.

Våra möteslokaler

  • Vi har 10 lokaler med en maxkapacitet på 160 personer
  • I vår restaurang är det möjligt att boka in bankett för upp till 160 personer

Övrig information

  • Vi har totalt 51 rum och 12 stugor, alla med utsikt över Vättern och Visingsö
  • Ta dig enkelt till oss via E4:an, vi har 100 parkeringsplatser och 20 laddningsstolpar
  • Gyllene Uttern är Green Key certifierad

Möteslokal: 160 personer

Boende: 63 rum

Middagslokal: 160 personer

Miljöcertifiering: Ja

Webbplats

E-post

Gyllene Uttern 1, 563 20 Gränna