Logo Logo

Sommarjobba som turistinspiratör hos oss!

Sommarjobb Jönköping

Vill du ha årets roligaste sommarjobb? Nu söker vi turistinspiratörer som tipsar och inspirerar människor till att besöka och uppleva platser runt om i Jönköpings kommun. Du får träffa människor från hela världen, besöka härliga turistattraktioner och bli en ambassadör för hela JKPG!

Här kommer du att jobba på olika platser i hela kommunen. Du kommer att få vara med om många spännande möten, möjligheten att bygga upp ett bra kontaktnät och utmana dina kunskaper och kreativa förmåga.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att tipsa och inspirera besökarna att uppleva hela vår fantastiska kommun! Du träffar våra gäster på plats, per telefon, mail, sociala medier, chatt mm, där de är helt enkelt! Du kommer även inspirera och uppdatera besöksmål och boendeanläggningar (infopoints, hotell, museer m fl.) om vad de kan tipsa sina besökare om att uppleva mer. Förutom massa sköna besöksmålstips kommer du få arbeta med försäljning och bokning av konsertbiljetter samt bokning av guider.

Anställningen gäller perioden juni till augusti, men utbildningen kan komma att börja i maj. Vi söker dig som tycker om att träffa nya människor och älskar värdskap, men det är önskvärt att du även är:

• Kreativ och lösningsorienterad
• Serviceinriktad och säljande
• Noggrann och ansvarstagande
• Erfarenhet från turismbranschen
• Goda kunskaper om Småland och vårt närområde runt Vättern och bra kännedom om Sveriges geografi och kända besöksmål.
• Högskoleutbildning, turismutbildning, ev. marknadsföring

Krav:
• Körkort
• Goda språkkunskaper i Svenska, engelska och gärna tyska. (Fler språkkunskaper är en fördel)

Är du redo att bli sommarens JKPG-inspiratör?! Hör då av dig till oss med ditt CV och personliga brev till info@destinationjonkoping.se. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Sista ansökningsdagen är 1 mars. Vi rekryterar löpande under februari.

Frågor om tjänsten besvaras av Johan Lind, affärsområdeschef Turism, på johan.lind@destinationjonkoping.se, 070-304 00 08.

 

Logo Logo

Kontakt till

Sommarjobba som turistinspiratör hos oss!

Johan Lind

Destinationsutvecklare

johan.lind@destinationjonkoping.se

070-304 00 08