World Bioenergy 2010

Familjedag på Visingsö!


Lördagen den 3 maj är det Familjedag på Visingsö. Under dagen kommer det vara massor av erbjudanden och aktiviteter över hela ön för hela familjen. Alla barn åker gratis på färjan, Trollet Duns kommer till biblioteket, uppvisning av bland annat ambulans och brandbil. Amy Diamond kommer till Folkparken!
Familjedagen utgår från Leklandet i hamnområdet på Visingsö och här kommer det finnas uppvisning av brandbil, ambulans, traktor, vattenskoter, svävare och familjebilar. Det blir även ansiktsmålning, prova-på-aktivitet med Visingsö Paintball på Leklandet. Visingsö Konfektyr har fiskdamm och försäljning.

Missa inte Amy Diamond på Leklandet klockan 15.00!

På Svensgården kan man prova på pilbågsskytte, lyssna på berättelse om riddare och hure en riddarutrustning fungerar samt se en äkta riddarutrustning. Serveringen är öppen hela dagen.

Vrixlösa lin och hantverk erbjuder hela familjen att prova på gammeldags linberedning! Butiken är öppen och här finns kaffe och linfralla.

Det blir träningsglädje med VAIS och Camp Visingsö på gräsplanen ovanför hamnen (vid lusthuset). Här finns kullerbytta- och hjulningsskola, träna fotbollsträffar, tipspromenad, Mini-grevskapslopp för barn, familjeträning och Bamsegympa!

På Öbergs Kafé är det Gammeltraktorns dag med mängder av gamla traktorer och man startar Tändkulemotorn. Det blir även en kortege med traktorerna ner till hamnen!

Trollet Duns besöker biblioteket och har barnteater för barn mellan 4 och 6 år.

Visingsö Rekreation och Rehabilitering erbjuder en familjevandring mellan hamnen och Persgården, med flera spännande stopp längs vägen. Vid Persgården möter Visingsö Remmalag upp och kör tillbaka till hamnen.

Gunillas guidningar erbjuder spännande guidningar vid Visingsborg och Visingsö borg i Näs.

I hamnen blir det ponnyridning för alla barn, eller varför inte ta en remmalagstur?

Avsluta familjedagen med familjeBio i Bygdegården, då Rio 2 visas!

Passa på att handla lokala produkter hos Svensgården, Fiskboden och Persgården. Missa inte heller Pernillas Smycken och Stort Mode som har bra erbjdanden under dagen. Ät gott på bland annat Restaurang Solbacken, Öbergs Kafé och Wisingsö Hotell & Konferens.

Vill man bo över på Visingsö i samband med Familjedagen har Wisingsö Hotell & Konferens och Visingsö vandrarhem erbjudanden.

För mer information om tider, priser och erbjudanden besök Leklandets hemsida! Den uppdateras kontinuerligt med nya erbjudanden och aktiviteter.Dela på Facebook Dela på Twitter Pusha sidan Kom ihåg sidan
Tipsa en kompis (öppnas i nytt fönster)
EVENEMANG
Om oss
Destination Jönköping utvecklar och marknadsför bilden av Jönköping.
Jönköpings kommun
Via kontaktcenter får du enkelt och snabbt kontakt med kommunen. Du kan besöka dem på Juneporten eller ringa 036-10 50 00.
© Destination Jönköping 2010 Webmaster
Dela på Facebook Dela på Twitter
Dela med dig av Jönköping