Visingsö Skördefest 20-21 september.


Helgen den 20-21 september bjuder höstfagra Visingsö in till skördefest! Hela ön håller öppet hus under helgen och bjuder på många olika aktiviteter, upplevelser och närproducerat!
För tionde gången är det nu dags för Visingsö Skördefest. Rökt fisk, konfektyrer, dadelkaka, vinäger, honung, bröd, rapsolja, ägg, ostkaka, vindruvor, senap, grönsaker och frukt är bara en del av vad som finns att smaka under denna helg.

Passa även på att ta del av någon av de guidningar och visningar som sker runt om på ön, som till exempel Visingsborg, Näs slottsruin, ekskogen, Visingsöäpplen, Kumlaby Andersgård och Visingsö industriförädling. Man erbjuder prova-på-paintball och yxkastning.

Blir du hungrig av den friska öluften finns det gott om puttrar lite var stans runt ön!

Lämna bilen i Gränna och ta dig runt med bussarna och Visingsötåget som går hela helgen. Lös en dagsbiljett för 80 kr så kan du åka så mycket buss och tåg du vill under hela dagen. Det kommer finnas en tur som går norrut och en tur som går söderut.
Vill du hellre cykla så går det bra att ta med sig sin cykel på färjan, eller hyra en på turistbyrån eller Leklandet. Det går även att hyra cykel på Wisingsö Hotell & Konferens och Visingsö Vandrarhem.
Remmalagen kör både Kumlabyturen och Hagaturen under hela helgen!
Från fredag eftermiddag till söndag kväll betalar du endast halva priset för din personbiljett på Visingsötrafikens färjor. Vill du ta med dig bilen, boka plats i god tid på 036-10 37 70.

Det finns ingen kortautomat på ön. Vissa uttagsmöjligheter finns bland utställarna.

Välkommen att se, smaka och uppleva Visingsö. Håll utkik efter skyltar med röda äpplet, där händer det något extra under helgen!

Hela programmet för Visingsö Skördefest hittar du här!Dela på Facebook Dela på Twitter Pusha sidan Kom ihåg sidan
Tipsa en kompis (öppnas i nytt fönster)
EVENEMANG
Om oss
Destination Jönköping utvecklar och marknadsför bilden av Jönköping.
Jönköpings kommun
Via kontaktcenter får du enkelt och snabbt kontakt med kommunen. Du kan besöka dem på Juneporten eller ringa 036-10 50 00.
© Destination Jönköping 2010 Webmaster
Dela på Facebook Dela på Twitter
Dela med dig av Jönköping