Vandra i Grevskapet


Grevskapet Gränna Visingsö bjuder på fantastiska naturupplevelser. Här finns flera vandringsleder av olika längd och karaktär, som passar både nybörjaren och den erfarne vandraren. Utmed lederna finns det både sevärdheter och historiska spår.
Under hemsidan vandra i grevskapet har tre personer gått samman för att visa mångfalden på guidade vandringar och naturupplevelser i Grevskapet. Vandra i grevskapet erbjuder rofyllda vandringar, historiska vandringar och mer äventyrliga vandringar i skogarna runt Gränna.
 
Marie erbjuder guidade vandringar där du/din grupp vill vara i naturen, med fokus på mindfulness. Det finns redan nu tre inplanerade halvdagsvandringar, två på Visingsö och en i Röttle, men har du önskemål om vandring på andra platser, går detta att ordna.
 
Gunilla erbjuder guidade vandringar med fokus på historia, som kan vara korta eller långa, beroende på din tid. Vandringarna kan starta från hamnen på Visingsö, på torget i Gränna eller att vi möts vid någon annan spännande plats. Under familjedagen på Visingsö den 2 maj erbjuder Gunilla guidningar vid Visingsborgs slottsruin och Visingsö borg i Näs.
 
Elisabeth erbjuder lite mer äventyrliga vandringar. En av Elisabeths vandringar är "vandring med häst". Det här är en naturvandring med hästar i förtrollande Bauerskog utanför Gränna, med underhållande historiskt berättande, skrönor och sägner. Elisabeth erbjuder även dagsvandringar till Brahehus. Till dessa vandringar krävs viss vandringsvana.
 
Vill du veta mer om Marie, Gunilla och Elisabeth samt deras vandringar, besök Vandra i Grevskapets hemsida! (ordet hemsidan länkar till vandra i grevskapet.)

EVENEMANG
Om oss
Destination Jönköping utvecklar och marknadsför bilden av Jönköping.
Jönköpings kommun
Via kontaktcenter får du enkelt och snabbt kontakt med kommunen. Du kan besöka dem på Juneporten eller ringa 036-10 50 00.
© Destination Jönköping 2010 Webmaster
Dela på Facebook Dela på Twitter
Dela med dig av Jönköping