Kliv av färjan, följ jublet från publiken och följ dofterna från marknaden. Med Visingsborg och den stora ekskogen som kuliss hälsar vi dig varmt välkommen till Visingsö Tornerspel 2014.
World Bioenergy 2010
Lördagen den 16 augusti är det dags för den 37:e upplagan av Grenna Bluegrassfestival på Grännaberget. I år kommer tio band spela under hela lördagen.

Den 11 juli 1897 lyfte gasballongen Örnen med S A Andrée, Nils Strindberg och Knut Fraenkel från Danskön på Spetsbergen. Deras avsikt var att kartlägga det norra polarområdet genom att flyga över Nordpolen. En storslagen idé. Redan den 14 juli avbröts flygning på grund av väderleken, och det verkliga äventyret börjar; att överleva i Arktis...

Helgen den 8-10 augusti öppnar Visingsös konstnärer upp dörrarna till sina ateljéer. I år är det 16 deltagare från norr till söder på ön.
World Bioenergy 2010
Grevskapskortet är ett initativ från Näringslivsföreningarna i Gränna och på Visingsö  — ett mycket förmånligt rabattkort med mängder av erbjudanden. Vad sägs till exempel om fria resor med Visingsötrafiken?
EVENEMANG
Om oss
Destination Jönköping utvecklar och marknadsför bilden av Jönköping.
Jönköpings kommun
Via kontaktcenter får du enkelt och snabbt kontakt med kommunen. Du kan besöka dem på Juneporten eller ringa 036-10 50 00.
© Destination Jönköping 2010 Webmaster
Dela på Facebook Dela på Twitter
Dela med dig av Jönköping