Lördagen den 3 maj är det Familjedag på Visingsö. Under dagen kommer det vara massor av erbjudanden och aktiviteter över hela ön för hela familjen. Alla barn åker gratis på färjan, Trollet Duns kommer till biblioteket, uppvisning av bland annat ambulans och brandbil. Amy Diamond kommer till Folkparken!
World Bioenergy 2010
Röttle är en idyllisk och kulturskyddad by ca 4 km söder om Gränna. Första söndagen i maj är det Röttledagen och byn öppnar upp sig och bjuder på bl.a Rasmuslaggar, fiskdamm och kakor.

Den 11 juli 1897 lyfte gasballongen Örnen med S A Andrée, Nils Strindberg och Knut Fraenkel från Danskön på Spetsbergen. Deras avsikt var att kartlägga det norra polarområdet genom att flyga över Nordpolen. En storslagen idé. Redan den 14 juli avbröts flygning på grund av väderleken, och det verkliga äventyret börjar; att överleva i Arktis...
World Bioenergy 2010
Visingsö skapades när Jätten Vist enligt legenden slängde en grästuva ut i sjön Vättern för hans gumma att kliva på. Tuvan sjuder än idag, som för tusen år sedan, av liv!
World Bioenergy 2010
Grevskapskortet är ett initativ från Näringslivsföreningarna i Gränna och på Visingsö  — ett mycket förmånligt rabattkort med mängder av erbjudanden. Vad sägs till exempel om fria resor med Visingsötrafiken?
EVENEMANG
Om oss
Destination Jönköping utvecklar och marknadsför bilden av Jönköping.
Jönköpings kommun
Via kontaktcenter får du enkelt och snabbt kontakt med kommunen. Du kan besöka dem på Juneporten eller ringa 036-10 50 00.
© Destination Jönköping 2010 Webmaster
Dela på Facebook Dela på Twitter
Dela med dig av Jönköping